je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Sommelier/sommelierka", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese
Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí:
Vykonáním zkoušky ale získáte konkurenční výhodu na trhu práce.
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání , který má alespoň základní vzdělání.
Jak se připravit
Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
černé kalhoty nebo sukně,
bílá košile nebo halenka,
vhodná černá obuv.
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má v obor:
65-51-H/01 | Kuchař - číšník |
uveden v rejstříku škol a školských zařízení.