je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "bourání masa", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese.
Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí bourat zejména vepřové půlky a hovězí čtvrtě.
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání ??, který má alespoň základní vzdělání.
Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství.
Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obor
29-56-H/01 | Řezník - uzenář |
uveden v rejstříku škol a školských zařízení.
jedná se o intenzivní kurz, který probíhá o víkendech:
V pátek odpoledne teorie (začátek 15:00 hod), so-ne praxe pod vedením lektora. Jeden víkend kurz, 1 víkend odpočinek..
pro tento kurz je možná formou zvolené rekvalifikace (více viz https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/rekvalifikace)