je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "sommeliér", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese
Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí:
Vykonáním zkoušky ale získáte konkurenční výhodiú na trhu práce.
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání , který má alespoň základní vzdělání.
Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství.
Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
černé kalhoty nebo sukně,
bílá košile nebo halenka,
vhodná černá obuv.
Další informace:
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má v obor:
65-51-H/01 | Kuchař - číšník |
uveden v rejstříku škol a školských zařízení.
pro tento kurz je možná formou zvolené rekvalifikace (více viz https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/rekvalifikace)