Kuchař/-ka minutkových pokrmů

Datum zahájení:
led 24, 2025, 15:00
Datum konce:
bře 4, 2025
Nejzazší termín pro objednávky:
Kód:
65-004-H
Cena:
19840,00 CZK
Místo konání:
Charbulova 106, Brno
Zaregistrovat a zaplatit kurz
Dostupná místa:
3 z 8

Popis

Udělejte si kurz a staňte se kuchařem

Na kurzu vás připravíme na zkoušku profesní kvalifikace Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů. Pokud budete úspěšní, udělali jste krok k získání ŽL nebo výučního listu pro tento obor.

Co Vás čeká

  • Kurz v malém počtu stejně naladěných osob, individuální přístup a výuku v profesionálním a pozitivním prostředí.
  • Setkávat se budeme každý druhý víkend (pátek odpoledne teorie, so, ne praxe).
  • Na konci kurzu vykonáte zkoušku profesní kvalifikace
  • Od nás obdržíte:
    • studijní text,
    • Na konci kurzu (Budete-li šikovní)
      • Osvědčení o profesní kvalifikace
      • Europass

Naučíte se:

  • sestavit jídelní lístek
  • Upravit jatečná masa, drůbež, ryby a zvěřinu pro kuchyňské zpracovávání
  • Připravit minutkové pokrmy z různých druhů surovin
  • Připravit běžné minutkové pokrmy
  • Servírování pokrmů, atd.

Vstupní požadavky

Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání kuchař, který má alespoň základní vzdělání.

Ke zkoušce profesní kvalifikace uchazeč dokládá zdravotní způsobilost k výkonu povolání, musí být plnoletý.

Jak se připravit

Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:

  • bílé kalhoty
  • kuchařský rondon, bílé tričko
  • vhodná bílá obuv s uzavřenou špicí a protiskluzovou podrážkou pro práci v potravinářství
  • pokrývka hlavy (např. síťka na vlasy).

2 kuchařské nože (menší a větší).

Další informace:

Kurz provádíme jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má v obor "kuchař-číšník" uveden v rejstříku škol a školských zařízení.

Vzdělavatel má právo změnit podmínky konání kurzu.

 

 

 

Soubory ke stažení


Zaregistrovat a zaplatit kurz: Kuchař/-ka minutkových pokrmů

Jednotková cena

Informace o účastníkovi

Fakturační adresa

Souhlasím s podmínkami Kurzu. *

* požadovaný