Povolání a obor vzdělání. Lze v něm tedy získat živnostenské oprávnění i závěrečnou učňovskou zkoušku.
Podmínkou je úspěšné vykonání těchto zkoušek profesní kvalifikace:
Kód | Název PK | Délka [hod] | Kde najdete hodnotící standard, podle kterého zkouška bude probíhat |
65-001-H | Příprava teplých pokrmů | 6 | http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-6-Priprava_teplych_pokrmu/hodnotici-standard |
65-002-H | Příprava pokrmů studené kuchyně | 5 | http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-7-Priprava_pokrmu_studene_kuchyne/hodnotici-standard |
65-004-H |
Příprava minutek | 3 | http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-9-Priprava_minutek/hodnotici-standard |
Pokud se chcete přihlásit ke zkoušce některé z těchto profesních kvalifikací, formulář najdete zde. Vyplněný a podepsaný odešlete na adresu školy. Jako kód a název profesní kvalifikace použijte ty uvedené výše.
V dolní části obrazovky jsou 2 pole s nadpisy: