Povolání a obor vzdělání. Lze v něm tedy získat živnostenské oprávnění i závěrečnou učňovskou zkoušku.
Podmínkou je úspěšné vykonání těchto zkoušek profesní kvalifikace:
Kód
|
Název PK
|
Délka [hod]
|
Kde najdete hodnotící standard, podle kterého zkouška bude probíhat
|
29-001-H |
Výroba chleba a běžného pečiva |
6 | http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-37-Vyroba_chleba_a_bezneho_peciva/revize-1026/hodnotici-standard |
29-002_H
|
Výroba jemného pečiva
|
7
|
Pokud se chcete přihlásit ke zkoušce některé z těchto profesních kvalifikací, formulář najdete zde. Vyplněný a podepsaný odešlete na adresu školy. Jako kód a název profesní kvalifikace použijte ty uvedené výše.
V dolní části obrazovky jsou 2 pole s nadpisy: