je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva"., (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese
Kurz je převážně praktický.
Absolvent se uplatní v cukrářských nebo pekařských provozech. Tato profesní kvalifikace je součástí úplné profesní kvalifikace jak "pekař" tak "cukrář".
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání pekař nebo cukrář, který má alespoň základní vzdělání a je zdravotně způsobilý k výkonu tohoto povolání.
Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obory:
29-53-H/01 | Pekař | |
|
Cukrář |
" uvedeny v rejstříku škol a školských zařízení.
jedná se o intenzivní kurz, který probíhá o víkendech:
V pátek odpoledne teorie (začátek 15:00 hod), so-ne praxe pod vedením lektora. Jeden víkend kurz, 1 víkend odpočinek..
pro tento kurz není možná podpora Úřadem práce
Vzdělavatel má právo změnit podmínky konání kurzu.