je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese.
Absolvent se uplatní v cukrářských provozech zejména v hotelech a v činnostech s tímto povoláním souvisejících.
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání "cukrář", který má alespoň základní vzdělání.
Jak se připravit
Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
V praktické části kurzu není možno mít uměle upravené nehty na rukou (gel, lak). Platí již od 1. víkendu.
Úhrada kurzu probíhá ve dvou splátkách: před zahájením kurzu a před zkouškou profesní kvalifikace.
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obor:
29-54-H/01 | Cukrář |
uveden v rejstříku škol a školských zařízení.
jedná se o intenzivní kurz, který probíhá o víkendech:
V pátek odpoledne teorie (začátek 15:00 hod), so-ne praxe pod vedením lektora. Jeden víkend kurz, 1 víkend odpočinek..
Vzdělavatel má právo změnit podmínky konání kurzu, dle aktuální epidemiologické situace a nařízení vlády.